Промени в ръководството за България обяви Филип Морис Интернешънъл. Досегашният генерален

...
Промени в ръководството за България обяви Филип Морис Интернешънъл. Досегашният генерален
Коментари Харесай

Смяна по върховете във Филип Морис България

Промени в управлението за България обяви Филип Морис Интернешънъл. Досегашният общоприет управител на компанията у нас Джордж Маргонис, ще бъде назначен за ръководещ шеф за Гърция, Кипър и Малта. На негово място ще бъде назначен Демиан Пинтос.

Маргонис се причислява към българския филиал в края на 2016 година и управлява трансформацията на компанията в страната в посока бъдеще без пушек. През последните 6 години, с помощта на неговата работа, бездимният бизнес на компанията в България отбелязва непрестанен растеж. Под неговото управление компанията се развива и постанова като новаторска и устойчива организация и в 6 следващи години е оповестена за най-хубав шеф от Top Employers Institute. В този интервал България се трансформира и в източник на гении за Филип Морис Интернешънъл - доста от локалните чиновници получават опция за развиване на интернационално равнище, в разнообразни пазари и отдели на компанията.

" За мен времето, което прекарах във Филип Морис България, беше неповторимо и вдъхновяващо странствуване. От самото начало на бездимната промяна на компанията в България работим интензивно, с цел да повишим информираността на пълнолетните пушачи в страната. Водим борба с дезинформацията на всички фронтове, с цел да осигурим еднакъв достъп до научни данни и надеждна информация за бездимните други възможности. Към днешна дата над 200 000 българи са спрели да пушат цигари и са минали на нашите бездимни други възможности, а това нямаше да бъде допустимо без целия екип на Филип Морис България, който работи безрезервно всеки ден, с цел да осъществя задачата ни за бъдеще без пушек в страната ", сподели Маргонис.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР